• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Altijd een vaste prijs
  • Wij zoeken taxichauffeurs
  • Solliciteer vandaag!

Heeft u een taxi nodig in, naar of vanuit Leiderdorp? Reserveer bij TSD en weet waar u aan toe bent! Bij ons heeft u bij iedere online reservering een vaste prijs.

U kunt 24/7 een taxi van of naar Leiderdorp reserveren. Wij beschikken over verschillende voertuigen en chauffeurs. Een taxi in Leiderdorp bestelt u eenvoudig via ons online reserveringsplatform.'

 

 

Bent u op zoek naar een taxi in Leiderdorp? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. We rijden luxe auto's van hoge kwaliteit en service is onze topprioriteit. Bent u op zoek naar een taxi van Leiderdorp naar Schiphol Airport, een andere luchthaven of bij u in de buurt? Wij kunnen ook u zakelijke of groepsvervoer verzorgen, altijd op basis van scherpe all-inclusieve tarieven.

Heeft u speciale wensen of extra service nodig? Dat is geen probleem bij Taxi Service Deen. Onze chauffeurs steken graag een handje toe en denken graag met u mee. Ook wanneer u slecht ter been bent kunt u voor professioneel vervoer bij ons terecht.

 

Wat kost een taxi naar of vanaf Leiderdorp?

 

U vraagt zich waarschijnlijk af, wat kost een taxirit naar of vanaf Leiderdorp precies? Wij hanteren voor ritten vanaf Leiderdorp en de steden in de omgeving een vast tarief. Zo weet u precies wat u te wachten staat en krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 4 of 8 personen.

Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dat kunt u online zelf onder het kopje taxi reserveren de ritprijs berekenen. Of bekijk onze tarieven pagina.

 

Taxi Leiderdorp naar Schiphol

 

Reist u met het vliegtuig? Maak dan gebruik van onze service taxi Leiderdorp naar Schiphol. U heeft niet te maken met de zeer hoge kosten voor het parkeren van uw auto. Snel en comfortabel transport tegen lage vaste tarieven. Kom op tijd op de luchthaven om met een gerust hart in te checken. En nog een kopje koffie drinken voordat de vlucht vertrekt.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden over de rit, zodat u weet wat het u gaat kosten? Of naar welke luchthavens wij momenteel ritten doen? Neem dan contact met ons op.

 

TAXI Leiderdorp NODIG?

 

Heeft u vervoer nodig van of naar Leiderdorp? Of een taxi van Leiderdorp naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Leiderdorp en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Leiderdorp hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren. 

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Taxi Leiderdorp naar Schiphol direct reserveren