• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Coronaproof vervoer
  • Voordelige tarieven!
Home » Contact » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u deze website gebruikt. Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website, alle informatie op de website, evenals de ingediende informatie en geplaatste boekingen.

 

Annulering 

Het is mogelijk tot 2 uur van te voren u boeking te Annuleren. Bij een telefonische boeking, telefonisch annuleren. Bij online geboekte ritten kunt u makkelijk online Annuleren.

Annuleert u na 2 uur, dan brengen wij het gehele bedrag in rekening. U krijgt dan een factuur via mail opgestuurd. 

Protocol Schiphol Airport

We bieden verschillende ophaaltypes aan op Schiphol Airport. Voor alle opties moet de chauffeur vooraf zijn gereserveerd en moeten de naam, het mobiele telefoonnummer en het vluchtnummer van de passagier worden opgegeven.

 

Ophalen op het ontmoetingspunt Schiphol

Tenzij anders overeengekomen, wacht onze chauffeur 15 minuten na aankomst van de vlucht van de passagier op het afgesproken ontmoetingspunt vertrek 2 of 3 op de passagier.

 

Ophalen buiten het terminalgebouw

Bel ons als uw vliegtuig is geland en u bent door de douane, naar telefoonnummer 06-30694108 Reist u met bagage? Bel ons na het ophalen van uw bagage bij de bagageband. Onze chauffeur wacht op u op het afgesproken punt buiten het terminalgebouw. 

 

Betaling met pinpas / creditcard

Alle chauffeurs kunnen betalingen met pin en creditcard accepteren.

 

Overige voorwaarden

Passagier geeft Taxi Service Deen toestemming om persoonsgegevens op te slaan en te verwerken voor het uitvoeren van reizen binnen de richtlijnen van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens), de Nederlandse equivalent van de GDPR (General Data Protection Regulation) van de EU.

 

Taxi Service Deen behoudt zich het recht voor om de tarieven en voorwaarden te wijzigen. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen zullen worden voorgelegd en beslecht bij de bevoegde rechter te Amsterdam, Nederland.