• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Altijd een vaste prijs
  • Wij zoeken taxichauffeurs
  • Solliciteer vandaag!

TAXI Alphen aan den rijn

Taxi Alphen aan den Rijn is jouw betrouwbare taxivervoerder. Zeker wanneer je op een veilige en betrouwbare manier wilt reizen. We bestaan uit een team van ervaren taxichauffeurs. Ons wagenpark is kenmerkend door zijn veiligheid, luxe en betrouwbaarheid. Net zoals onze dienstverlening. We zijn de hele week beschikbaar: 24 uur per dag, alle 7 dagen in de week.

 

TARIEF TAXIRIT Alphen aan den Rijn

U vraagt zich waarschijnlijk af, wat kost een taxirit naar of vanaf Alphen aan den Rijn precies? Wij hanteren voor ritten vanaf Alphen aan den Rijn en de steden in de omgeving een voordelig tarief. Zo weet u precies wat u te wachten staat en krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 8 personen.

Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dan kunt u contact opnemen met ons via 085-0470644 of onder het kopje taxi reserveren u ritprijs berekenen. 

 

taxi schiphol Alphen aan den Rijn

Heb je een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol nodig? Begin je reis ontspannen en bestel bij TSD! Omdat wij werken met vaste prijzen, zal de rit naar Schiphol nooit meer kosten dan het tarief waarvoor je hebt geboekt. Geen verborgen kosten dus.

Bereken in één click de vaste prijs voor je taxi naar Schiphol en boek vandaag nog je Schipholtaxi bij TSD!

TAXI Alphen aan den Rijn NODIG?

 

Heeft u vervoer nodig van of naar Alphen aan den Rijn? Of een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Alphen aan den Rijn en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Alphen aan den Rijn hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren. 

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Taxi Alphen aan den Rijn naar Schiphol direct reserveren