Algemene stel regel bagage

Schiphol taxi

Lees hier alles over onze Schiphol taxi, of bereken meteen het tarief voor een taxi naar of van Schiphol.


Voor een vaste prijs naar Luchthaven Schiphol

Wist u dat u heel comfortabel naar Schiphol kunt met TSD. Voor €55 vanaf Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Reist u met meer dan vier personen dan geldt een vast tarief van €70,00. Wij wensen u alvast een prettige reis. Bel 085-0470644 of boek online

Taxi leiden Schiphol nodig?

Ben je op zoek naar een taxi van of naar Leiden naar Schiphol? Zoek dan niet verder! TSD heeft zich gespecialiseerd in luchthavenvervoer en richt zich op de gehele regio rondom Leiden. Een taxi van Leiden naar Schiphol kost €55. Altijd een vast tarief. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen wel te verstaan. Taxi Leiden Schiphol is van alle gemakken voorzien en de chauffeurs zijn vriendelijk en ervaren. U zult de rit ervaren als

prettig en ontspannen.

 

Taxi Leiden en omgeving naar Schiphol 

Taxi Leiden Schiphol - Ga ontspannen en betaalbaar met de taxi naar Schiphol. Uw reis begint bij uw voordeur! taxiservicedeen.nl brengt u graag naar het vliegveld. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed de weg naar,en van de luchthavens. Het vervoer naar en van de door u gewenste luchthaven kunnen wij uitvoeren voor nagenoeg alle groepsgroottes en met alle type voertuigen.

Vaste tarieven

Wij bieden u vaste tarieven voor een taxi naar Schiphol. Geen toeslagen of verrassingen achteraf. 

✓ Geen bagagetoeslag

✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslagHoe bestel ik een taxi naar Schiphol?

U kunt uw taxi Leiden naar Schiphol makkelijk en snel via de online boekingsformulier bestellen. Ga naar taxi reserveren voer uw adresgegevens in en het aantal personen en druk op 'Bereken ritprijs'

Daarna kunt u een keuze maken tussen een enkele reis naar Schiphol of retour. Zodra u heeft geboekt ontvangt u altijd een e-mail met bevestiging. Via de link in de website kunt u ook de boeking wijzigen of eventueel annuleren.

Hoe bestel ik een taxi vanaf schiphol?

Een taxi bestellen vanaf Schiphol besteld u bijna hetzelfde als een taxi naar Schiphol. Het enige verschil is dat wij uw vluchtnummer nodig hebben.

Waarom hebben wij uw vluchtnummer nodig? Wij houden dan uw aankomsttijd in de gaten en zien precies wanneer u land en wanneer uw bagage op de band ligt.

Let op! Wordt u vlucht omgeboekt naar een andere vlucht, geef dan uw nieuwe vluchtgegevens door aan ons.


Hoeveel bagage kan er mee?

taxi leiden schiphol

Bij het bestellen van uw taxi naar Schiphol kunt u aangeven hoeveel bagage u meeneemt. In een gewone taxi kunnen er 2 grote koffers en 1 handbagage mee. In een taxibus kunnen er in totaal 6 grote koffers en 4 handbagage mee.

Reist u met 1-4 personen en heeft u meer bagage, boek dan een taxibus.

Hoelaat word ik opgehaald?

Bij het online boekingsformulier kunt u aangeven hoelaat u opgehaald wilt worden. Hou hier rekening mee:

 • Voor Europese vluchten moet u minimaal 2 uur van te voren op de luchthaven zijn.
 • Voor intercontinentale reizen 3 uur van te voren.
 • Tel daar de reistijd bij op van de taxirit naar Schiphol en u heeft de vertrektijd vanaf thuis.

Houd er altijd rekening met enig oponthoud zoals werkzaamheden aan de weg of file. We kunnen beter te vroeg aankomen op Schiphol dan te laat.

Komt u er niet uit, neem dan telefonisch contact met ons op.


Waar staat de taxi op u te wachten op schiphol?

taxi leiden schiphol

De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten dmv het opgegeven vluchtnummer. En is daardoor ook op de hoogte van eventuele vertragingen.

Nadat u bent geland zal de chauffeur u bellen om af te spreken waar jullie elkaar treffen. Zet daarom uw telefoon direct aan zodra u geland bent.

 

Momenteel is het alleen mogelijk om bij de vertrekhallen opgehaald te worden.

 


Regel direct je taxi of taxibus om van onze voordelen te profiteren:

• Scherpste tarieven (tot 70% goedkoper dan het kilometertarief).
• Je rit kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van je rit.
• Wij vervoeren je bagage gratis.
• Bij vluchtvertraging blijven we op je wachten.

• Reist u met kinderen, geef dan via opmerkingen bij het bestelformulier aan dat u een kinderzitje wenst.

 

taxi van leiden naar schiphol

Gaat u op vakantie of een zakenreis? Reserveer dan u taxi van Leiden naar Schiphol direct online. Zo kunt u zonder stress uw vakantie beginnen.Onze taxichauffeurs zijn 24/7 beschikbaar. Ook als u in de nacht moet vliegen, hebben wij taxi's beschikbaar. 

 

Met onze taxi Leiden Schiphol weet u zeker dat u netjes op tijd aankomt op Schiphol. Daarnaast rijden wij met vaste tarieven van Leiden naar Schiphol. Via het online boekings formulier kunt u gemakkelijk uw ritprijs van LEIDEN SCHIPHOL berekenen. Zo weet u van te voren wat u gaat betalen en geen verassingen achteraf. Reserveer makkelijk en snel u taxi leiden naar Schiphol.

 

Wat kost een taxi van Leiden naar Schiphol?

Een taxi van Leiden naar Schiphol kost €55 voor 1-4 personen. Reist u met meer personen of meer bagage dan dient u een station of een taxibus te bestellen. Station kost €65 en een taxibus €70. Bekijk ook onze tarieven pagina.

 

 •  Geen bagagetoeslag
 •  Geen meterprijs
 •  Geen nachttoeslag
 •  Vast tarief
 •  Gratis kinderzitje

 

Taxi Leiden naar schiphol

 

Taxi leiden naar Schiphol boekt u voor een vast tarief van €55. Dit tarief geld ook voor u taxi terug van Schiphol.

 

Hoe reserveert u uw taxi Leiden naar Schiphol?

Dat kan op 3 manieren:

 • Online via het online boekingsformulier   Vul uw ophaaladres en het adres waar u naartoe wilt in. Vervolgens geeft u aan met hoeveel personen u reist. En welke tijd en datum u opgehaald wilt worden. Het systeem berekend direct u ritprijs uit voordat u heeft geboekt. Uw boeking wordt pas definitief als u klikt op reserveer rit, eerder heeft u geen enkele verplichting. U ontvangt op uw e-mailadres een bevestiging met alle boekingsgevens. Via deze link kunt u zelf de boeking wijzigen of annuleren. Let op annuleren kan gratis tot 3 uur van te voren.
 • Telefonisch, via het telefoonnummer 085 04 70 644  
 • Whatsapp, ook kunt u via whatsapp een taxi Leiden Schiphol boeken.

Geef daarbij aan:

Datum: 

Tijdstip:

Van adres:

Naar adres:

Aantal personen:

Aantal bagage:

 

 

taxi leiderdorp naar schiphol

Gaat u op vakantie of een zakenreis? Reserveer dan u taxi Leiderdorp naar Schiphol direct online. Zo kunt u zonder stress uw vakantie beginnen.Onze taxichauffeurs zijn 24/7 beschikbaar. Ook als u in de nacht moet vliegen, hebben wij taxi's beschikbaar. 

 

Met onze taxi Leiderdorp Schiphol weet u zeker dat u netjes op tijd aankomt op Schiphol. Daarnaast rijden wij met vaste tarieven van Leiderdorp naar Schiphol. Via het online boekings formulier kunt u gemakkelijk uw ritprijs van LEIDERDORP SCHIPHOL berekenen. Zo weet u van te voren wat u gaat betalen en geen verassingen achteraf. Reserveer makkelijk en snel u taxi Leiderdorp naar Schiphol.

 

Wat kost een taxi van Leiderdorp naar Schiphol?

Een taxi van Leiderdorp naar Schiphol kost €55 voor 1-4 personen. Reist u met meer personen of meer bagage dan dient u een station of een taxibus te bestellen. Station kost €65 en een taxibus €70.

 

✓ Geen bagagetoeslag

✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslag

✓ Vast tarief

✓ Gratis kinderzitje

 

taxi Oegstgeest naar schiphol

Gaat u op vakantie of een zakenreis? Reserveer dan u taxi Oegstgeest naar Schiphol direct online. Zo kunt u zonder stress uw vakantie beginnen.Onze taxichauffeurs zijn 24/7 beschikbaar. Ook als u in de nacht moet vliegen, hebben wij taxi's beschikbaar. 

 

Met onze taxi Oegstgeest Schiphol weet u zeker dat u netjes op tijd aankomt op Schiphol. Daarnaast rijden wij met vaste tarieven van Oegstgeest naar Schiphol. Via het online boekings formulier kunt u gemakkelijk uw ritprijs van OEGSTGEEST SCHIPHOL berekenen. Zo weet u van te voren wat u gaat betalen en geen verassingen achteraf. Reserveer makkelijk en snel u taxi Oegstgeest naar Schiphol.

 

Wat kost een taxi van Oegstgeest naar Schiphol?

Een taxi van Oegstgeest naar Schiphol kost €55 voor 1-4 personen. Reist u met meer personen of meer bagage dan dient u een station of een taxibus te bestellen. Station kost €65 en een taxibus €70.

 

✓ Geen bagagetoeslag

✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslag

✓ Vast tarief

✓ Gratis kinderzitje

 

Taxi Leiden Schiphol

onze werkgebieden


Meest gestelde vragen


Wat kost een taxi van Leiden naar Schiphol?

 • Een taxi van Leiden naar Schiphol kost voor 1-4 personen €55, heeft u meer bagage of reizen jullie met meer mensen dan dient u een taxibus te reserveren.

Wat kost een taxibus van leiden naar schiphol?

 • Een taxibus kost €70. Dan kunt uw tot en met 8 personen reizen.

Welke betalingsmethoden accepteren jullie?

 • Bij ons kan je op verschillende manieren betalen.

  - Online via Ideal

  - Contant

  - Pinnen

Ik wil mijn boeking wijzigen, hoe doe ik dat?

 • Wilt u eerder of wellicht wat later opgehaald worden? Of wilt u een andere wijziging doorgeven. Dat kan dmv het bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Daar staat een link bij. Dan opent die direct je boeking.

Ik wil mijn taxi annuleren, hoe doe ik dat?

 • Je kan je taxi tot 3 uur voor de rit gratis annuleren. In de bevestigingsmail staat een link. Als u daarop klikt kan je je rit annuleren of wijzigen. 

  Annuleer je je rit binnen 3 uur voor de ophaaltijd, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Waar staat de taxi op u te wachten op Schiphol?

 • De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten dmv het opgegeven vluchtnummer. En is daardoor ook op de hoogte van eventuele vertragingen.

  Nadat u bent geland zal de chauffeur u bellen om af te spreken waar jullie elkaar treffen. Zet daarom uw telefoon direct aan zodra u geland bent.

  Momenteel is het alleen mogelijk om bij de vertrekhallen opgehaald te worden.