• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Coronaproof vervoer
  • Voordelige tarieven!
Home » Werkgebieden » Taxi Leiden

TAXI Leiden EN OMSTREKEN

 

Taxi Leiden : Taxi Service Deen staat voor u klaar na een avondje uit, bezoek aan familie of vrienden of een ander uitstapje. Als stadstaxi in Leiden en omstreken rijden wij u graag van het ene naar het andere huisadres, naar het ziekenhuis , station of uitgaansgelegenheden.

Kortom: naar elke door u gewenste bestemming. Wij beschikken over sedans, stationwagens en personenbusjes, en kunnen u dus een taxi in Leiden bieden voor individueel vervoer, alsmede kleine en grotere groepen.

 

TAXI LEIDEN: KOSTEN VAN EEN TAXIRIT NAAR / Leiden en omgeving

 

De kosten die wij hanteren voor een rit naar of vanaf Leiden zijn erg voordelig. Wat wij namelijk vaak terugzien is dat mensen die gebruik maken van een taxi in Leiden. Na hun rit te maken krijgen van een torenhoge rekening, waar ze vooraf niks vanaf wisten.

Dit willen wij met onze taxiservice voorkomen. Zodat u naast een fijne taxi rit, ook een fijne rekening krijgt, waar u niet van achterover slaat. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 8 personen. Voor meer personen kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dan kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer  071 207 0071 of onder het kopje taxi reserven u ritprijs berekenen.

 

DE GOEDE SERVICE DIE WIJ IN taxi Leiden VERLENEN

 

Wij zijn elke dag van de week te bereiken en doen ons uiterste best om onze klanten snel en goed van dienst te zijn. Service, comfort en netheid vinden wij bij ons taxibedrijf dan ook erg belangrijk.

Heeft u in het weekend of ‘s nachts een taxi nodig in Leiden en omgeving? Dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij staan namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor onze klanten.

 

KIEZEN VOOR EEN TAXI LEIDEN?

Een taxi biedt een hoop voordelen, vergeleken met de auto of met de bus. Dus bent u nog niet zeker of u wel voor een taxi moet kiezen? Een taxi Leiden bied u op een snelle manier vervoer om u van A naar B te brengen.Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In de binnenstad van onze stad Leiden kan parkeren op straat zelfs oplopen tot 2.20 tot 3 euro per uur.

TAXI Leiden NODIG?

 

Bent u dus op zoek naar een voordelige stadstaxi in Leiden en omstreken? Zoek niet verder! Neem direct contact op en we zijn u graag van dienst. U kunt ook vooraf online een taxi reserveren. Of het nu is voor een kort ritje in de stad of een lange rit naar de luchthaven: u kunt 7 dagen in de week op ons rekenen.

Wij rijden niet alleen in Leiden, maar de gehele regio. Zo kunt u ons ook bellen voor een taxirit van of naar bijvoorbeeld Leiderdorp, Oegstgeest of Voorschoten. Onze prettige chauffeurs brengen u graag naar welke bestemming dan ook en dat voor een zeer scherpe prijs. Voor uw gemak zijn wij ook per WhatsApp of e-mail te bereiken.

In onze taxi’s kunt u contant betalen aan de chauffeur of pinnen. De pin terminal in onze taxi’s accepteert alle betaalkaarten. 

Taxi leiden naar Schiphol direct reserveren.