• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Altijd een vaste prijs
  • Wij zoeken taxichauffeurs
  • Solliciteer vandaag!

TAXI Leiden 

Taxi Leiden  : Taxi Service Deen staat voor u klaar na een avondje uit, bezoek aan familie of vrienden of een ander uitstapje. Als stadstaxi in Leiden en omstreken rijden wij u graag van het ene naar het andere huisadres, naar het ziekenhuis , station of uitgaansgelegenheden.

Kortom: naar elke door u gewenste bestemming. Wij beschikken over sedans, stationwagens en personenbusjes, en kunnen u dus een taxi Leiden bieden voor individueel vervoer, alsmede kleine en grotere groepen.

 

Wat kost een taxi naar of vanaf leiden?

 

Taxi Leiden - De kosten die wij hanteren voor een rit naar of vanaf Leiden zijn erg voordelig. Wat wij namelijk vaak terugzien is dat mensen die gebruik maken van een taxi Leiden. Na hun rit te maken krijgen van een torenhoge rekening, waar ze vooraf niks vanaf wisten.

Dit willen wij met onze taxiservice voorkomen. Zodat u naast een fijne taxi rit, ook een fijne rekening krijgt, waar u niet van achterover slaat. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 8 personen. Voor meer personen kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dan kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer 085-0470644 of onder het kopje taxi reserveren u ritprijs direct online berekenen. Of bekijk onze tarieven pagina.

 

DE GOEDE SERVICE DIE WIJ IN taxi Leiden VERLENEN

 

Wij zijn elke dag van de week te bereiken en doen ons uiterste best om onze klanten snel en goed van dienst te zijn. Service, comfort en netheid vinden wij bij ons taxibedrijf dan ook erg belangrijk.

Heeft u in het weekend of ‘s nachts een taxi Leiden en omgeving nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij staan namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor onze klanten.

 

KIEZEN VOOR EEN TAXI LEIDEN?

Waarom kiezen voor een Taxi Leiden? Een taxi biedt een hoop voordelen, vergeleken met de auto of met de bus. Dus bent u nog niet zeker of u wel voor een taxi moet kiezen? Een taxi Leiden bied u op een snelle manier vervoer om u van A naar B te brengen. Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In de binnenstad van onze stad Leiden kan parkeren op straat zelfs oplopen tot 2.20 tot 3 euro per uur.

 

TAXI Leiden NODIG?

Taxi Leiden nodig? - Bent u dus op zoek naar een voordelige taxi in Leiden en omstreken? Zoek niet verder! Neem direct contact op en we zijn u graag van dienst. U kunt ook vooraf online een taxi reserveren. Of het nu is voor een kort ritje in de stad of een lange rit naar de luchthaven: u kunt 7 dagen in de week op ons rekenen.

Wij rijden niet alleen in Leiden, maar de gehele regio. Zo kunt u ons ook bellen voor een taxirit van of naar bijvoorbeeld taxi Leiderdorp, taxi Oegstgeest of taxi Voorschoten. Onze prettige chauffeurs brengen u graag naar welke bestemming dan ook en dat voor een zeer scherpe prijs. Voor uw gemak zijn wij ook per WhatsApp of e-mail te bereiken.

In onze taxi’s kunt u contant betalen aan de chauffeur of pinnen. De pin terminal in onze taxi’s accepteert alle betaalkaarten. 

Taxi leiden naar Schiphol direct reserveren.

taxi leiden schiphol
taxi leiden schiphol station
taxibus leiden schiphol

Taxi Leiden naar Schiphol

Taxi Leiden naar Schiphol? Heeft u een vakantie ingepland en vliegt u vanaf Schiphol? Kies er dan voor om met de taxi naar Schiphol af te reizen. Met TSD reist u voor een vast tarief en comfortabele manier naar Schiphol vanuit Leiden. Wij bieden u enkel eerlijke en all-in prijzen in. Wilt u voor een vast tarief een Taxi Leiden naar Schiphol? Dan kunt u bij TSD eenvoudig uw taxirit boeken. Het enige wat u hoeft te doen is uw adres en de gewenste luchthaven te selecteren. Wij geven u dan een eenvoudig overzicht van de prijzen. Daarna kunt u al uw gegevens invullen en eventuele opmerkingen toevoegen. Vervolgens kunt u de taxirit  boeken en gemakkelijk betalen. Dit kunt u doen met zowel iDeal als creditcard. Of uw kiest voor betalen in de taxi dmv pin of contant. Wanneer de boeking definitief is ontvangt u direct van ons een boekingsbevestiging. Mochten wij vragen aan u hebben dan zullen wij persoonlijk contact met u opnemen. Zo boekt u op een gemakkelijke manier een taxi vanuit Leiden naar Schiphol.

U betaalt gewoon contant of pin na de rit aan de chauffeur. Zo realiseren wij de beste prijs-kwaliteit-verhouding in het taxivervoer van en naar luchthaven Schiphol Airport, 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit heel Nederland. Dus ook vanuit Leiden.

Hoe reserveert u uw taxi Leiden naar Schiphol?

Dat kan op 3 manieren:

  • Online via het online boekingsformulier   Vul uw ophaaladres en het adres waar u naartoe wilt in. Vervolgens geeft u aan met hoeveel personen u reist. En welke tijd en datum u opgehaald wilt worden. Het systeem berekend direct u ritprijs uit voordat u heeft geboekt. Uw boeking wordt pas definitief als u klikt op reserveer rit, eerder heeft u geen enkele verplichting. U ontvangt op uw e-mailadres een bevestiging met alle boekingsgevens. Via deze link kunt u zelf de boeking wijzigen of annuleren. Let op annuleren kan gratis tot 3 uur van te voren.
  • Telefonisch, via het telefoonnummer 085 04 70 644  
  • Whatsapp, ook kunt u via whatsapp een taxi Leiden Schiphol boeken.

Om onze dienstverlening goed uit te voeren werken wij samen met verschillende taxibedrijven in de regio.

onze Werkgebieden