• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Altijd een vaste prijs
  • Wij zoeken taxichauffeurs
  • Solliciteer vandaag!

taxi Noordwijkerhout

 

Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, tsd zorgt er altijd voor dat u op tijd en in stijl aankomt waar u heen moet.

 

Zie en spreek met uw chauffeur voordat u boekt!

Een taxi boeken is eenvoudig bij TSD - bel ons gewoon op 085-0470644 voor meer informatie, of boek online op taxiservicedeen.nl! Als u via ons online boekingsformulier uw taxi Noordwijkerhout boekt, dan kunt u ook gemakkelijk u gegevens wijzigen of u taxi annuleren. 

Onze chauffeurs verstaan Engels

We hebben professioneel opgeleide chauffeurs die de omgeving van Noordwijkerhout door en door kennen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u verdwaalt. Ze spreken ook Engels, dus er is geen misverstand over wat er nu moet gebeuren.

 

Wat kost een taxi Noordwijkerhout?

 

De prijs van u taxi Noordwijkerhout kunt u gemakkelijk online berekenen. Lukt dat niet?Dan kunt u contact opnemen met ons via 085-0470644.

Kwaliteit, waarop u kunt vertrouwen

Wij bieden een betrouwbare taxiservice die uw geld en tijd waardeert. Er zijn geen verborgen kosten en alles is vooraf, zodat u weet wat u krijgt.

Lage prijzen

Deen biedt lage tarieven die het voor iedereen betaalbaar maken om van A naar B te komen.

 

LUCHTHAVEN VERVOER VANAF Noordwijkerhout

 

Gaat u op reis met het vliegtuig? Dan is het handig om gebruik te maken van een taxi die u daar kan brengen. U heeft dan niet te maken met torenhoge kosten voor het parkeren van uw auto.

Wij vervoeren u snel en comfortabel tegen scherpe vaste tarieven. U bent ruim op tijd op de luchthaven om op uw gemak in te checken. En nog even een kop koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Als u met een rustig gevoel op reis gaat is dat namelijk erg fijn. Bij terugkeer halen wij u uiteraard ook graag weer op om u veilig weer thuis te brengen.

Taxi Service Deen rijdt u vanaf uw locatie in Noordwijkerhout naar de luchthaven Schiphol en weer terug als u weer geland bent. Dit doen wij niet alleen naar het bekendste vliegveld van Nederland: Schiphol. Maar ook naar andere luchthavens in Nederland en daarbuiten.

Een rit vanaf Noordwijkerhout naar het vliegveld hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hanteren namelijk goede prijzen en maken gebruik van nette chauffeurs, waar u zichzelf op uw gemak kunt voelen.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden wat de rit, zodat u weet wat het u gaat kosten? Of naar welke luchthavens wij momenteel ritten doen? Neem dan contact met ons op.

 

TAXI Noordwijkerhout NODIG?

 

Heeft u vervoer nodig van of naar Noordwijkerhout? Of een taxi van Noordwijkerhout naar Schiphol of Rotterdam Airport? Wij rijden vanaf Leiden, Noordwijkerhout en andere omliggende plaatsen naar alle bestemmingen. Neem direct contact met ons op om uw taxi te boeken, of reserveer er gemakkelijk een via de website. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Voor luchthavenvervoer vanaf Noordwijkerhout hanteren wij een vast tarief. Om voor dit voordelige tarief in aanmerking te komen dient u minimaal 24 uur van de voren uw taxi te reserveren. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes (tot maximaal acht personen) beschikbaar. Voor groepsvervoer graag 48 uur van te voren reserveren. 

In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Taxi Noordwijkerhout naar Schiphol direct reserveren