Luchthaven vervoer

Gaat u op reis naar het buitenland? Heeft u een betrouwbare chauffeur nodig, die zorgt dat u op tijd bij u gate staat? Dan kunt u 24-7 op ons rekenen. Taxi Service Deen reist u comfortabel en op tijd naar iedere luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Altijd vaste en voordeligen tarieven van en naar Schiphol.(geld niet voor een spoedrit).

                 

Taxi Leiden naar Schiphol

Bij Taxi Service Deen  bent u aan het juiste adres als het gaat om een van taxi naar Leiden Schiphol. Kies voor comfort en luxe, neem een betrouwbare taxi uit Leiden. 24u per dag en 7 dagen per week hebben wij een Schiphol taxi beschikbaar voor het vervoer vanuit Leiden naar Schiphol. Natuurlijk is het ook mogelijk om een Schiphol taxi te reserveren vanaf Schiphol naar Leiden. Wel zo makkelijk, u geeft uw vluchtnummer door, zodra u bent aangekomen staat er direct een taxi voor u klaar op Schiphol.

Onze Schiphol taxi – Leiden tarieven zijn helder en duidelijk. U weet vooraf hoeveel de taxirit naar Schiphol zal gaan kosten vanuit Leiden of andersom. Geen extra kosten voor bagage of dergelijke. Gewoon een voordelig & vast tarief voor een taxi Leiden naar Schiphol!

taxi leiden

Reserveer direct u rit


Voor een spoedrit telefonisch contact opnemen.

Wat kost een taxi Van Leiden naar Schiphol?

Een taxi van Leiden naar Schiphol kost €55, voor 1-4 personen. Reist u met meer bagage dan in een regulieren auto past dan moet u een taxi station boeken. Een station kost €60 en een taxibus kost €70.

Schiphol tarieven Taxi auto 1-4 pers Taxi bus 4-8 pers
Leiden € 55 € 70
Leiderdorp € 55 € 70
Oegstgeest € 55 € 70
Warmond € 55 € 70
Rijnsburg € 55 € 70
Sassenheim € 55 € 70
Lisse € 50 € 65
Wassenaar v.a. € 75 v.a. € 85
Voorschoten € 65 € 80
Katwijk € 60 € 75
Noordwijk € 65 € 80
Zoetermeer € 80 € 90
Alphen aan den Rijn € 55 € 70
Zoeterwoude € 55 € 70
Noordwijkerhout € 65 € 80
Voorhout € 55 € 70
Hazerswoude-Rijndijk €65 €80
Hazerswoude-Dorp €65 €80

Wat kost een taxi naar andere luchthavens?

Wij hanteren 1 vast bedrag voor de gehele omgeving van Leiden.

Luchthavens Taxi auto 1-4 personen Taxi Bus 5-8 personen
Groningen Airport Eelde €300 €350
Eindhoven Airport (EIN) €225 €275
Maastricht Aachen Airport (MST) €300 €350
Antwerpen International Airport (ANT) €250 €300
Brussels International Airport (BRU) €350 €400
Düsseldorf Flughafen (DUS) €450 €500
Köln Bonn Flughafen (CGN) €550 €600

Staat uw plaats er niet bij?

Staat uw woonplaats niet tussen onze Schipholtarieven? Of wilt u de vaste prijzen weten van de andere luchthavens. Neem gerust contact met ons op via info@taxiservicedeen.nl of bel naar 085-0470644.

taxi leiden schiphol

Taxivervoer naar het vliegtuig

Een taxi nemen naar het vliegveld is voor veel mensen een goede optie. Een taxi biedt gemak, comfort en luxe, en TSD biedt een vaste prijs voor de taxiservice naar de luchthaven. U kunt er zeker van zijn dat onze chauffeurs u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen. Of u nu vervoer nodig heeft naar een luchthaven of over de grens, wij rijden overal naartoe.


Taxi Leiden naar Schiphol

Taxi Leiden naar Schiphol. Je boekt gemakkelijk een taxi Leiden naar Schiphol. Door vooruit te boeken bent u verzekerd van vaste tarieven en een comfortabele reis.

Via het onlineboekingsplatform van www.Taxiservicedeen.nl. Boek je eenvoudig een taxi. Zo bent u direct verzekerd van u taxi. U kunt gemakkelijk online betalen. Ook is er de mogelijkheid om in de taxi met pin of contant geld te betalen.

 

taxi leiderdorp naar schiphol

Profiteer van onze vaste tarieven van taxi Leiderdorp naar Schiphol. Een goedkope Schiphol taxi vanuit Leiderdorp en omgeving. Wij zorgen ervoor dat je op tijd op de luchthaven bent, om ontspannen in te kunnen checken en door te lopen naar de security. En weer terug naar huis. Onze nette chauffeurs staan ruim op tijd voor je klaar.

taxi oegstgeest naar schiphol

Een taxi Oegstgeest naar Schiphol, dan bent u hier aan het juiste adres. Berekenen meteen de kosten voor een Schiphol taxi.

Wij maken gebruik van vaste en scherpe tarieven voor taxi leiden Schiphol. Boek uw taxi naar online op www.TaxiServiceDeen.nl ! Betaalbare Schiphol taxi van of naar Leiderdorp.

Taxi Leiden

onze werkgebieden