Zakelijk vervoer

Taxi Service Deen verzorgt zakelijk vervoer in regio Leiden. Wij brengen u van en naar kantoor, hotel, luchthaven of restaurant. Taxi Service Deen rijdt inmiddels voor meerdere bedrijven en instellingen in de regio. Onze auto’s zijn allen voorzien van airconditioning, cruise control en navigatie.Onze goed opgeleide chauffeurs zijn onder alle omstandigheden een goede gastheer, begeleider, vriendelijk en representatief. Wilt u meer informatie? Bel dan met 085-0470644 of vul het contactformulier in.

 

Directievoer met VIP Service 

In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er een (internationale) delegatie op bezoek komt of wanneer u zelf een belangrijke bijeenkomst heeft. Op dat moment heeft u een zakelijke personenvervoerder nodig die als geen ander weet wat VIP service inhoudt. TSD beschikt over luxe VIP bussen en personenauto’s met comfortabele stoelen en wifi. TSD, voor de meest exclusieve manier van zakelijk reizen.

Luchthavenvervoer voor u en uw gasten

Ook voor luchthavenvervoer kunt u bij TSD terecht. Het vervoer wordt vanzelfsprekend uitgevoerd in moderne voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo benut u uw reistijd zo efficiënt mogelijk. Zijn er gasten die opgehaald moeten worden? Laat dat maar aan ons over. Wij anticiperen op eventuele vertragingen of wijzigingen van vluchttijden voor uw aankomende gast. Daarmee voorkomen we dat uw gast onnodig lang moet wachten.

Onze tarieven voor het ophalen van uw gasten

Meetingpoint
Sedan 1-4 persons (maximum 3 lugage) €80

Mini van 1-8 persons (maximum 8 lugage) €90

 

Meeting at arrival hall
Sedan 1-4 persons (maximum 3 lugage) €90

Mini van 1-8 persons (maximum 8 lugage) €100

Rijden op  rekening

 

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen, ook per pin en/of creditcard de taxi rit betalen. Wij rijden ook op rekening en factureren de rekening achteraf. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bestellen bij Taxi Service Deen , zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Bij deze dienst worden er géén extra kosten in rekening gebracht. Verder zijn alle auto’s bij Taxi Service Deen voorzien van een pinautomaat. Wij accepteren o.a. American Express, Visa en Mastercard. Behoefte aan vervoer op maat? Vraag dan een offerte aan.

 

 

Taxi Leiden