• Reserveer vandaag nog u rit!
  • Altijd een vaste prijs

Coranavirus/covid-19

Taxi Service Deen heeft maatregelen genomen tegen het corona virus (COVID-19).Zo hebben we in de taxi een afscheidings scherm geplaatst tussen de klant en chauffeur. We ontsmetten na iedere rit de binnenkant van de taxi. De chauffeur draagt een mondkapje. En heeft u geen mondkapje bij u, dan krijgt u er een van ons gratis. Zo kunt u veilig en onbezorgd coronaproof reizen.Reserveer je taxi naar de teststraat.Taxi Service Deen heeft zijn diensten uitgebreid met het vervoer van Covid patiënten(Corona-taxi). Wij vervoeren Corona patiënten naar ziekenhuizen en zorginstellingen etc.

Er gelden voor zowel chauffeur als passagier extra corona-richtlijnen. Als je met een taxi naar een corona-testlocatie wil reizen, of je hebt klachten die passen bij COVID-19.


TAXI NAAR DE TESTSTRAAT

 

Taxi naar de teststraat. Reserveer je een taxi naar de teststraat? Vergeet dan niet je retourrit direct in te boeken. Reken voor de terugrit ongeveer 30 minuten voor de drive in test.

De testlocaties in Leiden en omgeving zijn:

 

  • Leiden – ingang Verbeekstraat ter hoogte van nummer 19-21. Het is een inpandige locatie, wat betekent dat je parkeert en lopend naar binnen gaat.Vanuit alle richtingen naar de Verbeekstraat de borden ‘corona testlocatie’ volgen. 
  • Katwijk – Vliegveld Valkenburg: 1e Mientlaan 29, 2223 LG  Katwijk, gebouw 148. Dit is een walk-in.
  • Alphen aan den Rijn – Kalkovenweg 7. 
  • Gouda –  Een drive-in testlocatie in de parkeergarage van de GoStores, Doesburgweg 7 te Gouda.