taxi Leiden schiphol

Taxi Leiden Schiphol nodig? Comfortabel en veilig taxivervoer van Leiden naar Schiphol? Taxi Service Deen verzorgt voordelig uw vervoer naar Schiphol voor een vast tarief van slechts €55,-. Privé taxi nodig of een busje voor meerdere personen? Dit is geen enkel probleem. Bij TSD is alles mogelijk!

Wat kost een taxi van LEIDEN NAAR SCHIPHOL?

Een taxi van Leiden naar Schiphol bieden wij aan voor een vast tarief.

Taxi Leiden Schiphol Sedan Station Bus
Leiden € 55 € 60 € 70

*gratis kinderzitje *gratis annuleren tot 3 uur voor vertrek *gratis bagage mee

Bekijk al onze tarieven

Taxi Van leiden naar schiphol

Gaat u op vakantie, en heeft u geen zin om met al uw bagage van Leiden naar Schiphol te reizen met het openbaar vervoer? Reserveer nu een taxi Leiden Schiphol bij Taxi Service Deen. Wij zorgen ervoor dat het begin van uw vakantie relaxt verloopt met een ontspannen taxirit naar Schiphol. Uw vakantie begint tenslotte op het moment dat u instapt. De chauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrektijden van uw vlucht. Vul het online formulier in voor een taxi Leiden Schiphol.

taxi van schiphol naar leiden

Uiteraard kunt u ook een taxi boeken van Schiphol naar leiden. Voor de terugreis haalt de taxichauffeur u op bij de Vertrekhal. Zodra uw vliegtuig is geland, zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt tussen vertrekhal 1-3 opgehaald.

taxi leiden schiphol

ophalen vanaf schiphol

Wij halen ook op vanaf Schiphol met een vaste prijs. Je moet wel de taxi reserveren i.v.m. de planning en bezetting, vul de landingstijd in al bent u vertraagd wij houden uw vluchtnummer in de gaten.
1️⃣ U bent geland Nadat u geland bent op Schiphol, belt u naar: +31 (0) 85 04 70 644 . Voordat u de bagage van de band gaat ophalen.
2️⃣ Wij staan klaar bij de vertrekhal Nadat u heeft gebeld zal er een chauffeur binnen 15 min boven staan bij (vertrekhal tussen 1-3)
3️⃣U krijgt een sms/whatsapp of word gebeld De chauffeur die u komt ophalen, zal u een sms sturen of bellen om de kleur, model en kenteken door te geven.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Een standaard (sedan) taxi heeft ruimte voor maximaal 2 grote koffers en 2 handbagage. De stationwagen heeft ruimte voor 3 grote koffers en 2 handbagage.

Heeft u meer dan dat? Dan dient u een taxibusje te bestellen. Deze biedt ruimte voor ruim 6 grote koffers en 4 handbagage.

Twijfelt u? Neem dan contact met ons op 085-0470644

*afhankelijk van de afmeting van de koffersTaxi Leiden Schiphol