taxi Alphen aan den Rijn naar schiphol

Heb je een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol nodig? Begin je reis ontspannen en bestel bij TSD! Omdat wij werken met vaste prijzen, zal de rit naar Schiphol nooit meer kosten dan het tarief waarvoor je hebt geboekt. Geen verborgen kosten dus.

Bereken in één click de vaste prijs voor je taxi naar Schiphol en boek vandaag nog je Schipholtaxi bij TSD.

Wat kost een taxi van Alphen aan den Rijn NAAR SCHIPHOL?

Taxi Alphen aan den Rijn Sedan Station Bus
Alphen aan den Rijn € 55 € 60 € 65

*gratis kinderzitje *gratis annuleren tot 3 uur voor vertrek *gratis bagage mee

Taxi Van Alphen aan den Rijn naar schiphol

Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol. Maak gebruik van onze Airport Service. Op elk gewenst tijdstip brengen wij u naar het vliegveld en halen u ook weer op. 

taxi van schiphol naar Alphen aan den Rijn

Voor de terugreis haalt de taxichauffeur u op bij de Vertrekhal. Zodra uw vliegtuig is geland, zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt tussen vertrekhal 1-3 opgehaald.

taxi alphen aan den rijn Schiphol

ophalen vanaf schiphol

Wij halen ook op vanaf Schiphol met een vaste prijs. Je moet wel de taxi reserveren i.v.m. de planning en bezetting, vul de landingstijd in al bent u vertraagd wij houden uw vluchtnummer in de gaten.
1️⃣ U bent geland Nadat u geland bent op Schiphol, belt u naar: +31 (0) 85 04 70 644 . Voordat u de bagage van de band gaat ophalen.
2️⃣ Wij staan klaar bij de vertrekhal Nadat u heeft gebeld zal er een chauffeur binnen 15 min boven staan bij (vertrekhal tussen 1-3)
3️⃣U krijgt een sms/whatsapp of word gebeld De chauffeur die u komt ophalen, zal u een sms sturen of bellen om de kleur, model en kenteken door te geven.

hoeveel bagage mag ik meenemen?

Een standaard (sedan) taxi heeft ruimte voor maximaal 2 grote koffers en 2 handbagage. De stationwagen heeft ruimte voor 3 grote koffers en 2 handbagage.

Heeft u meer dan dat? Dan dient u een taxibusje te bestellen. Deze biedt ruimte voor ruim 6 grote koffers en 4 handbagage.

Twijfelt u? Neem dan contact met ons op 085-0470644

*afhankelijk van de afmeting van de koffers

Taxi Zoeterwoude Schiphol